h1

Nintendo Wii

16. august 2006

Jeg er ret hyped omkring Nintendos kommende konsol. Hvor konkurrenterne med X-box 360 og Playstation 3 blot synes at udgive opdaterede udgaver af deres forrige konsoller, har Wii for alvor noget nyt at byde på i form af dens controllere. Se selv hvordan den spilles:

Se video.

Er det bare fedt at kunne gå amok i en fægtekamp midt i stuen, eller hvad? 8)

Folk der har haft mulighed for at prøve controlleren siger, den er overraskende god og præcis. Nintendo ønsker med Wii og dens intuitive, fjernbetjenings-agtige styring at ramme folk, der normalt ikke spiller, og med flere forskellige party-egnede spil i udsigt, skal det nok lykkes. Med en pris der kommer til at ligge omkring 1.500 kr. (i modsætning til over det dobbelte for den kommende Playstation 3) kan den måske ligefrem gå hen og blive det nye, brede must-have til fjernsynet efter dvd-afspilleren? Det ville fjerne geek-auraen omkring det at spille, og spilmediet vil måske endelig blive anerkendt som mindst lige så værdig og fyldig underholdning som film.

Oven i hatten udstyres Wii med en “Virtual Console”, hvor man kan downloade en stor samling af de bedste gamle Nintendo-spil til lige fra NES til Nintendo 64. Også Sega vil tilbyde deres klassikere til download på Wii. Uuuuh, nostalgi!

Wii forventes at udkomme til november, og jeg skal have en!

Mere om Nintendo Wii

Advertisements

One comment

  1. […] Wii udkom i USA i dag, da klokken slog 00.01. Inden havde folk stået i køOcarina of Time, på GameRankings. Det skulle med andre ord ifølge anmelderne være et af de bedste spil, der nogensinde er udgivet. Ikke nogen dårlig titel at have til launch! […]Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: