h1

Civil “anholdelse” af skatteministeren

25. oktober 2006

Søndag aften mødtes jeg med Helene og Jesper fra EGO for at planlægge en event til næste dags skattekonference.

Da Jesper var den eneste der havde tilmeldt sig konferencen, plantede vi ham som muldvarp, så han kl. 12.15 kunne åbne bagdøren for Helene og mig. Derefter smækkede vi døren op og råbte “KRISTIAN JENSEN, DU ER ANHOLDT”, hvorefter Helene råbte sin kamptale, og jeg gik op til ministeren med et par håndjern fra Istedgade. Han nægtede selvfølgelig at lægge sig i dem, så jeg spændte dem til hans stol istedet, mens han svarede Helene med det sædvanlige bavl. På vejen ud delte vi flyers ud til mange af deltagerne på konferencen, der så ud til at synes, det var sjovt. Særligt da Helene kaldte Jensen for en gemen mafiaboss.

I baghallen satte vi en masse plakater op, inden vi gik til forhallen for at hænge flere op. Der kom en vagt med alle vores plakater i hånden og fulgte os til døren for at smide os ud. Vi var ikke velkomne, sagde han. Flink mand. I stedet puttede vi plakater i vinduesviskerne på alle de sorte tyske biler, der holdt ved indgangen.

Det hele var enormt sjovt. =)

Jesper filmede det hele med EGOs nyindkøbte digitalkamera, desværre stod han bagerst i salen hvorfor det ikke er så tydeligt at se, hvad der foregår (lesson learned), men man kan nogenlunde tydeligt høre Helenes tale (læs nedenunder) og Kristians vattede svar:

Dette er en civil anholdelse. Kristian Jensen, du er anholdt for at føre befolkningen bag lyset. DU LYVER, NÅR du siger sort arbejde er samfundsskadeligt og medfører mere skat for alle andre. Rockwool-fonden kan rapportere at der de seneste år er blevet udført mindre sort arbejde. HVOR ER SKATTELETTELSERNE?

Vi er en gruppe, der kalder sig EGO, og vi holder fast i at det er ethvert menneskes ret at beholde produktet af sit arbejde og forsvare det mod røveri. Det er dit liv, din tid – og du har ret til frugten af dit eget arbejde. Fordi du arbejder en time længere skylder du ikke automatisk andre noget. Kristian Jensen er intet andet end en gemen røverbandeleder, som forsøger at legitimere sine forbrydelser ved at påføre hæderlige mennesker en falsk skyldfølelse.

FORSVAR DIG SELV – ARBEJD SORT!

vagter.jpg
Vagter blev sat i døren.

bilerweb.jpg
Sorte tyske biler med propaganda.

plakatweb.jpg

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: