h1

Wii ude i USA

19. november 2006

Wii udkom i USA i dag, da klokken slog 00.01. Inden havde folk stået i kø i op til over en uge.

Anmeldelser af spil begyndte allerede at dukke op et par uger før launch, og særligt Zelda: Twilight Princess brillierer. Med en gennemsnitligt rating der indtil videre siger formidable 97% bliver spillet ganske enkelt kun overgået af sin egen forgænger, Ocarina of Time, på GameRankings. Det skulle med andre ord ifølge anmelderne være et af de bedste spil, der nogensinde er udgivet. Ikke nogen dårlig titel at have til launch!

En af skuffelserne ser ud til at blive Red Steel. Anmelderne er dog voldsomt uenige, men der klages især over kedelige, kluntede sværdkampe, langsomme dialoger og mange bugs. Spillet havde ellers en gevaldig hype, og det ville bare have været alt for cool med intense sværdkampe hjemme i stuen, hvis det havde fungeret ordentligt.

Jeg er dog slet ikke i tvivl om, at jeg må eje konsollen, der har potentiale til at revolutionere hele spil-verdenen, og jeg glæder mig også til de spil, der vil være så ekstremt nemme at gå til, at Nintendo opfordrer non-gamers til at prøve dem. Det vil jeg også gøre. Den er allerede forudbestilt til den udkommer herhjemme d. 8. december til 2.199 kr.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: