h1

Online frihedsakademi

16. marts 2007

Hvad mangler der, før systemet væltes og folk kan leve i et frivilligt samfund? Flere der ønsker det, selvfølgelig. Jim Davies’ plan går ud på, at hvis 200 libertarianere overbeviser 200 mere på ét år, som igen overbeviser én hver hvert år osv., vil der efter 20 år være 200 mio. libertarianere. Hvis man derimod bare er lidt realist, så ved man, at mange ikke vil købe liberale argumenter, uanset hvor gode de måtte være. Måske fordi de har gået i socialdemokratisk skole i 9 år og er blevet udsat for socialdemokratisk propaganda hver dag siden. Eller måske fordi 60% af befolkningens økonomi er dybt afhængig af politikernes gavmilde natur.

Men bare fordi Jim Davies er optimist kan hans midler sagtens være glimrende. På liberator.dk/faq er vi ved at skrive en FAQ, der kan besvare spørgsmål om friheden (giv den et bidrag!), men på engelsk findes der allerede et færdigt og mere ambitiøst foretagende. Ovennævnte Jim Davis har som led i hans plan lavet et online akademi med ofte velskrevne og logisk argumenterende tekster, der uddanner læseren i libertarianismens moralske og konsekventialistiske begrundelser. Det er en fyldestgørende læseguide, der afslutter hvert kapitel med spørgsmål, der tvinger læseren til at tage til stilling til vigtige spørgsmål – og hvis han ikke vælger et af de libertarianske svar, opfordres han til at komme med en god begrundelse.

Det er meningen, at det kan gennemføres på ca. 30 timer. Altså en time om dagen i en måned.

Det er et glimrende link at give til bekendte, der har interesse for libertarianismen eller gerne vil udfordres deres nuværende holdninger: TOLFA – The OnLine Freedom Academy

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: