h1

Fri uddannelse er den konventionelle overlegen

2. juni 2007

… også når det gælder kedelig lærdom. Et af de oftest brugte argumenter mod fri uddannelse er, at eleven aldrig vil lære noget af det mere kedelige. Retsstavning, fx. Men i den seneste Spelling Bee konkurrence i USA kom der lige så mange børn i finalen, der ikke gik i skole, som børn der gik i public school. Det selvom der er 40 gange så mange af sidstnævnte.

Homeschoolers excel in such competitions because they enjoy more educational freedom than any other category of learner. They can pursue their interests and competitive drives (spelling isn’t even O’Dorney’s [vinderen af konkurrencen] favorite subject) without being constrained by the pace of a classroom targeted at the “average” student — a pace that must be, by definition, too fast or too slow for the majority.

Advertisements

4 kommentarer

  1. Det kræver måske også, at man er lidt… særlig… for at gå så meget op i stavning: http://break.com/index/spelling-bee-champion-on-cnn3.html


  2. Hahaha!!!

    Hold kæft en nørd! Skal man tro de amerikanske teenagefilm (fx American Pie), som viser livet på en high school, så ville han da blive smadret på første skoledag af det samlede football- og lacrossehold – hvis han altså startede i en public school.


  3. What? scrotum? thats not a fish. well its kinda fishy. smell-wise at least. on a bad day


  4. LOL!Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: