h1

Bliver jeg nu lagt i håndjern igen?

2. august 2007

“Ved e-mail af 30. juni 2007 har De spurgt Justitsministeriet, om man skal have våbentilladelse for at bygge, besidde og anvende såkaldte kartoffel-kanoner.

De har i Deres henvendelse henvist til nogle hjemmesider, der bl.a. viser, hvorledes de pågældende kanoner konstrueres og virker.

Justitsministeriet kan oplyse, at kanoner af den pågældende art er skyde-våben omfattet af våbenlovens § 1, stk. 1, nr. 1.

Det fremgår af våbenlovens § 1, stk. 1, nr. 1, at det er forbudt uden tilla-delse af justitsministeren eller den, han bemyndiger dertil, at tilvirke sky-devåben. Det fremgår endvidere af våbenlovens § 2, stk. 1, jf. § 1, stk. 1, nr. 1, at det er forbudt uden tilladelse fra justitsministeren eller den, mini-steren bemyndiger dertil, at besidde og anvende skydevåben.

Med venlig hilsen[…]”

Det er et legetøj! Tror de virkelig, at jeg lige gemmer kartoffelkanonen i lommen og smugler den ind i øl-teltet til Toftlund Byfest og går amok? Eller er de mon bange for, at jeg vil bevæbne en væbnet revolutionsmarch med skydevåben, der skal forlades, og som derfor har været forældet i 150 år? Nej, de er bare kontrolleringsliderlige sons of bitches.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: